Nová funkcia6 Decembra, 2022

Telefonické oznámenia o nových objednávkach.

Monst

Peter Utekal

Vývojár

Sme radi, že vám dnes oznamujeme novú funkciu v našej platforme Foodia na online objednávanie pre reštaurácie - notifikácie o nových objednávkach prostredníctvom telefonických hovorov.

Ako majiteľ reštaurácie je manažovanie vašich online objednávok niekedy náročné, najmä v období vysokej prevádzky. Ľahko sa stane, že prehliadnete objednávku alebo zabudnete skontrolovať nové objednávky, čo môže spôsobiť oneskorené prípravy a doručenie jedla vašim zákazníkom.

Preto sme pridali novú funkciu, ktorá vám umožňuje dostávať oznamy o nových objednávkach prostredníctvom telefonických hovorov, keď sú objednávky vytvorené prostredníctvom našej webovej aplikácie. To znamená, že môžete byť upozornení na nové objednávky v reálnom čase, aj keď nie ste pri počítači alebo ste zaneprázdnení inými úlohami.

Pre zapnutie tejto funkcie jednoducho prejdite do nastavení vášho účtu, zapnite “Telefónne notifikácie” a zadajte svoje telefónne číslo. Potom, keď bude vytvorená nová objednávka, dostanete telefonické oznámenie o objednávke. To vám umožní rýchlo a ľahko reagovať na objednávku a zabezpečiť, aby vaši zákazníci dostali svoje jedlo včas.

Táto nová funkcia je dostupná pre všetkých používateľov našej webovej aplikácie a veríme, že vám pomôže efektívnejšie a efektívnejšie spravovať vaše online objednávky. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky k tejto funkcii, neváhajte nás kontaktovať. Ďakujeme, že používate našu platformu a tešíme sa na vašu spokojnosť s touto novou funkciou!

Zdielať na facebooku
Monst
Peter Utekal

Vývojár

Peter sa stará o technickú časť Foodie a prinášanie nových funkcií pre reštaurácie po celom slovensku.

Monst

Pomáhame vám digitalizovať vašu reštauráciu, šetriť čas a peniaze.

Sídlo

Stredná 1515/6 95803 Partizánske

Kontakt

0903 717 480

info@foodia.sk

© 2023. Vytvorené s ♥ v Partizánskom

Foodia facebook iconFacebook instagram icon